Sanders Marketing

Ik zal me even voorstellen, ik ben Sander den Hartog en de eigenaar van Sanders Marketing. Ik ben een allround internetspecialist en hou me dan ook voornamelijk bezig met het genereren van rendabel werk voor mensen met en zonder beperking. Ik heb zelf een beperking en weet als geen ander hoe moeilijk het is om geschikt werk te vinden. Door mijn ziekte kreeg ik nergens een kans maar ik zag wel mogelijkheden om geld te verdienen via internet door b.v. artikelen te promoten / verkopen voor andere bedrijven.

Ik bouwde me eigen website`s en tools en al snel behoorde ik tot de top verkopers op het internet. Ik kon met steeds meer bedrijven samen werken en op een gegeven moment waren dit er zo veel geworden dat ik de rest van me leven wel zou kunnen werken. Nu zag ik om me heen dat steeds meer en meer mensen hun baan verloren en ik wist zeker dat ik behoorlijk veel mensen zou kunnen helpen als ik mijn netwerk en mogelijkheden zou delen met anderen.

Toen ik me hier verder in verdiepte en de mogelijkheden bekeken had kwam ik erachter dat als ik 1% zou inhouden en 101 mensen zou helpen ik met 1% meer zou verdienen dan ik maximaal alleen zou kunnen verdienen. Het was dus commercieel gezien erg aantrekkelijk om mensen aan werk te helpen en dat paste ook goed bij mij. Ik heb diverse constructies bedacht om mensen aan te trekken en samen te brengen zodat er een steeds groter wordende netwerk met ZZpers zou ontstaan.

Tegenwoordig hebben we dus een netwerk van ZZPers die samen een groot netwerk van website`s onderhouden. Door samen te werken zijn we nu in staat om heel veel diensten aan te bieden en samen kunnen wij dus elke opdracht aan. Via het bovenstaande menu vind u informatie over de diensten die wij aanbieden. Als u vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Team

Sanders Marketing