Een website laten maken

Hier bij Sanders Marketing kunt u altijd terecht als een website wilt laten maken van visitekaartjes tot ingewikkelde website`s wij kunnen elke opdracht aan.

Aantal

Een website laten maken

Er zijn 1001 verschillende soorten ( professionele ) website`s die u kunt laten maken en daarnaast zijn er ook 1001 mogelijkheden voor het design van de website waardoor het vaak lastig is om precies aan te geven wat het zou gaan kosten. Ik zal dan ook beginnen met de basis.

U heeft nodig:

- een domein en dat kost ongeveer 10 Euro per jaar er zijn wel low budget mogelijkheden maar dat is niet echt aan te raden.

- Hosting voor een website zoals een visitekaartje kost ongeveer 1 Euro per maand. De kosten hangt af van het gebruik van de ruimte op de server dus stel u wilt een website voor video`s (geen embed) dan zouden de maandelijkse kosten veel hoger uitpakken.

De kosten voor het maken van een website hangt af van hoeveel code er nodig is maar vaak kosten de rechten voor professionele afbeelding het meeste geld. De afbeeldingen hoeven niet altijd geld te kosten er zijn ook gratis rechten vrije afbeeldingen te verkrijgen of u kunt zelf foto`s maken maar de kwaliteit is vaak een stuk lager. Lagere kwaliteit betekend vaak dat de website minder mooi aantrekkelijk wordt. Als u hele luxe producten verkoopt dan raden wij vaak een unieke website van top kwaliteit aan aangezien mensen dan sneller de producten bestellen. Bij sportclubs is dit vaak iets minder belangrijk en hebben daarnaast vaak ook een veel lager budget.

Meestal hebben mensen al een idee over wat ze eventueel zouden willen uitgeven aan de website en wij kunnen de website en het design daarop aanpassen. De prijzen kunnen dus zeer variëren van 50 Euro tot aan tienduizenden Euro`s.

Nu is het zo dat iedereen een eigen smaak en wensen heeft. De communicatie is dan erg belangrijk er zijn allerlei verschillende manier om aan te geven wat u graag zou willen hebben. Er kan gewerkt worden met een mood board zoals de meeste binnenhuisarchitecten werken maar u kan bv ook links van website`s doorsturen die u mooi vind. Zodra het duidelijk is wat u wilt maken wij een plan en schatting van het zou kosten. De uiteindelijk prijs kan iets afwijken soms gaan dingen iets sneller soms iets langzamer soms komt de opdrachtgever met wat extra dingen. 

Als u een webwinkel wilt laten maken zoals b.v. deze site dan kan dat natuurlijk ook. 
De meeste standaard scripts van webwinkels zijn gratis maar het kost wel tijd en dus ook geld om dat goed te installeren. Er zitten meestal bugs in de scrpts bv als u Nederlandse taal activeert of andere dingen die niet goed werken. Er zijn 1001 extra opties apps scripts tegenwoordig zijn er meerdere namen voor maar via de extra opties kunt u dus de site aanpassen helaas is niet alles een verbetering voor SEO (Google). Sommige dingen zijn dus echt aan te raden om zo hogere posities in Google te verkrijgen en anderen dingen kunt u beter niet gebruiken. De kosten voor beveiliging (het groene slotje op website) zijn ongeveer 50 Euro per jaar. De kosten van b.v I-deal kan sterk verschillen, de nieuwe I-deal regeling bij de Rabobank kost 10 Euro voor meerdere website en bij b.v. ABN 40 Euro per website. U kunt de website ook laten koppelen aan promotie website`s via ons kost dat +/- 20 Euro per maand (en mogelijk ook wat opstartkosten en installatie) des te meer mensen des te minder het kost per website. Een budget van minimaal 250 tot 500 Euro is meestal wel aan te raden aangezien u dan goede posities krijgt in Google. Des te hoger in Google des te meer bezoekers er gestuurd worden naar uw website en hierdoor heeft dus meer kans dat u iets verkoopt.

Wij hebben diverse SEO tools die iedereen die gebruikt maakt van onze server kan gebruiken ( b.v. een speciale sitemap generator of een controle systeem voor gebroken links ). Als u een eigen server wilt dan kunt u dit soort opties bij ons bestellen. Voor hele grote webwinkels is het vaak verstandig om alles via eigen server te laten lopen. Hackers vallen website`s aan maar ook server dus als er meer website`s verbonden zijn aan 1 server des te hoger de kans wordt dat u last krijgt van dat soort dingen. Des te meer overcapaciteit des te grotere DDOS aanvallen de server aan kan zonder problemen.

Bij grote ingewikkelde opdrachten is het wel handig om meer programmeurs in te schakelen. Wij werken bij grote opdrachten dan ook vaak samen met andere ZZPers en of kleine bedrijven. Samen kunnen wij zeker alle opdrachten aan. 

Als u vragen heeft of een website zou willen laten maken dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

 

Have a website made