Werk - data invoerder

Hier bij Sanders Marketing zijn we altijd op zoek naar data invoerders ( zzp ) die op provisie basis willen werken en onze website`s willen vullen met content.

Aantal

Data invoerder

Wij van Sanders Marketing hebben diverse website` s en webwinkels waar we gezamenlijk aan werken maar ondertussen werken we ook echt gewoon voor ons zelf als ZZP` er. Elke website heeft zijn eigen plan en verdienmodellen. Zo hebben we website` s met hoogwaardig content en via advertenties verdienen mensen geld. Daarnaast hebben we ook webwinkels en lijsten met artikelen die ingevoerd kunnen worden. 

Voorbeeld 

www.dsverlichting.nl

We hebben meer dan 10.000 lampen in verschillende prijsklassen die ingevoerd kunnen worden om te verkopen. De website is gekoppeld aan een advertentie netwerk en we bieden een % aan, aan promotors voor de website. Als er orders binnen komen via die website verdienen wij en dus ook u minder dan bij rechtstreekse orders.

Bij rechtstreekse orders kunt u maximaal 15% van de netto orderwaarde verdienen maar dit werkt in staffels.

1 order 10%

2 orders 11%

3 orders 12%

4 orders 13%

5 orders 14%

6 of meer order 15%

Bij order via promotie netwerk verdiend u de helft.

1210 Euro is netto 1000 Euro stel u heeft een lamp ingevoerd van 1210 Euro en iemand koopt die lamp en dat is de enige order die maand dan verdiend u dus 10% van 1000 Euro = 100 Euro.

Artikelen hebben allemaal een andere omloopsnelheid dit betekend dat een goedkopere lamp vaak meer verkocht worden dan een lamp die veel kost. Des te meer lampen u invoert des te meer kans u heeft dat er iets verkocht wordt dat u ingevoerd heeft. Ik zeg altijd het zijn net tickets van een loterij alleen met hogere win kansen en wat lagere maximale win bedragen.

Wij zorgen ervoor dat de order bij de winkel terecht komt en hun verzenden de artikelen naar de klant die besteld heeft. Tevens rekenen wij uit hoeveel iedereen krijgt die geholpen heeft en boven de 25 Euro kunt iedereen laten uitbetalen en dat doen we 1 x keer per maand of anders als u dat wilt.

Tevens houden wij de website bij dit houd in dat wij artikelen die niet meer leverbaar zijn op ten duur verwijderen. Nu is het zo dat de meeste collecties van lampen niet zo snel veranderen sommige modellen gaan 20 jaar en of langer mee anderen veel korter. Soms zijn er leverproblemen en gaat het maar een jaar mee. 

Bij de website`s met content kunt u voor tijdloos content kiezen dat gaat zo goed als voor altijd mee. Denk aan afbeeldingen met kleurplaten of tatoeages, adressen van drone banen wedstrijden, video`s. De verdiensten zijn vrij laag meestal wel vrij stabiel. Kliks van paar cent kan leuk zijn als je heel veel content hebt en heel veel kliks bezichtigingen binnenhaalt. Wij zorgen voor professionele website`s verbinden het werk met elkaar zodat de pagina voller en interessanter is voor de bezoekers. Des te meer bezoekers des te meer geld er binnenkomt en verdeeld word onder de mensen die werken.

Normaal gesproken verdiend u in het begin dus niet zo veel maar als u dit paar jaar zou doen dan zou u meer kunnen verdienen dan wanneer u werkt voor een werkgever. 5000 - 10.000 Euro per maand is na een paar jaar full time zeker te bereiken. Het nadeel is het begin iedereen begint bij 0 lager dan 0 wordt het bij ons niet. U hoeft geen geld te investeren en of te betalen voor educatie SEO of wat dan ook maar het duurt dus gewoon even voordat u zulke bedragen zou kunnen verdienen. Des te meer u werkt des te sneller het gaat.

Wij hebben heel veel rendabel werk maar niet het geld om mensen aan te nemen en zouden graag snel willen groeien. De enige echte eis dat wij hebben is dat het werk goed genoeg moet zijn dus duidelijke taal. Het maakt ons niet uit als u beperking heeft of al tijden werkloos bent. hoeveel uur dat u kunt werken alle hulp is welkom. Wij zijn experts als het gaat om maken van website`s SEO en marketing. Een deel van die kennis delen wij met niemand om zo top posities te houden in google en zodat mensen beter af zijn met ons. Als u wilt kunt u alles leren om zo een professional te worden en dan heeft u ook genoeg kennis in huis om een goede baan in deze sector te kunnen krijgen. Er staan heel veel vacatures open maar de opleidingen zijn vrij kostbaar 5000 Euro per stuk en meestal heeft u er zeker 5 nodig + praktijk ervaring. Mensen die niet ziek zijn geen geld hebben om, om te scholen kunnen bij ons terecht in de praktijk en kunnen dus ook doorstomen naar grotere bedrijven waar wij meestal dus al voor werken.

Wij markeren allemaal wat daarom zijn wij een te groot risico voor bedrijven om aan te nemen. Wij werken dus samen aan dit netwerk en dit netwerk is dus zeer geschikt voor mensen die ziek zijn beperkingen hebben. U kunt gewoon vanuit huis werken en inloggen op de website waar u aan wilt werken, u werkt volledig zelfstandig er is niemand die iets zegt tenzij u wilt chatten met anderen dat kan altijd. Wij chatten zodat we het gevoel hebben dat we niet alleen werken.

Zover wij weten kunt u als u bij de sociale dienst zit wat bijverdienen door werkzaamheden te verrichten meestal zijn er ook mogelijkheden om ZZPer te worden bij gemeente dan hoeft u b.v. niet meer te solliciteren maar dient u er alles aan te doen om zelfstandig genoeg te verdienen als ZZPer. Ons advies is meestal om eerst via de sociale dienst te beginnen en later de overstap te maken zeg als u een boekhouder kunt betalen dat is wel zo fijn.

Er is heel veel mogelijk als u vragen heeft of graag wilt bij ons / via ons wilt werken dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via het contact formulier.

 

data importer